JäÄhtyväN veden
HAUKI-
karkelot

Saavuin suvantojoen rantaan iltapäivällä. Sää oli puolipilvinen ja minun makuuni ehkä karvan verran liian kirkas menestyksekkään hauenkalastuksen kannalta. Hauki ei kokemusteni mukaan ole kuitenkaan kaikkein ronkelein kala sään suhteen, joten lähdin hyvillä mielin koittamaan onneani. Olen koukuttanut haukia ihan kirkkaalla auringonpaisteellakin, joten puolipilvinen ilma ei ollut minun mittareillani mitattuna haastavin mahdollinen sää.

Teksti ja kuvat: Miika Manninen
JäÄhtyväN veden
HAUKI-
karkelot
Teksti ja kuvat: Miika Manninen

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Saavuin suvantojoen rantaan iltapäivällä. Sää oli puolipilvinen ja minun makuuni ehkä karvan verran liian kirkas menestyksekkään hauenkalastuksen kannalta.

Hauki ei minun kokemusteni mukaan ole kuitenkaan kaikkein ronkelein kala sään suhteen, joten lähdin hyvillä mielin koittamaan onneani. Olen koukuttanut haukia ihan kirkkaalla auringonpaisteellakin, joten puolipilvinen ilma ei ollut minun mittareillani mitattuna haastavin mahdollinen sää.

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen