JäÄhtyväN veden
HAUKI-
karkelot

Saavuin suvantojoen rantaan iltapäivällä. Sää oli puolipilvinen ja minun makuuni ehkä karvan verran liian kirkas menestyksekkään hauenkalastuksen kannalta. Hauki ei kokemusteni mukaan ole kuitenkaan kaikkein ronkelein kala sään suhteen, joten lähdin hyvillä mielin koittamaan onneani. Olen koukuttanut haukia ihan kirkkaalla auringonpaisteellakin, joten puolipilvinen ilma ei ollut minun mittareillani mitattuna haastavin mahdollinen sää.

Teksti ja kuvat: Miika Manninen
JäÄhtyväN veden
HAUKI-
karkelot
Teksti ja kuvat: Miika Manninen

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Saavuin suvantojoen rantaan iltapäivällä. Sää oli puolipilvinen ja minun makuuni ehkä karvan verran liian kirkas menestyksekkään hauenkalastuksen kannalta.

Hauki ei minun kokemusteni mukaan ole kuitenkaan kaikkein ronkelein kala sään suhteen, joten lähdin hyvillä mielin koittamaan onneani. Olen koukuttanut haukia ihan kirkkaalla auringonpaisteellakin, joten puolipilvinen ilma ei ollut minun mittareillani mitattuna haastavin mahdollinen sää.

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen