SEURUEEMME henki on, että haavakoita ei saa jäädä. Vaikka lintu putoaisi puolen kilometrin päähän, sitä etsitään lujasti. Jos ampujalla ei ole koiraa, radiolla kutsutaan koiramies paikalle. Haavakoita ei luultavasti jäänytkään päivän aikana ainoatakaan.

Päivävuoron aikana koko seurue sai ”vain” alun toistakymmentä lintua.

Vaikka avauksen alusta ei tullut suursaalista, se ei miesjoukon tunnelmaa latistanut. Neljän aikaan oli vuorossa tauko ja jahtijuhla-ateria rannan tukikohtamökillä. Reipas ulkoilu oli herättänyt miehistön nälän juuri sopivasti.

ATERIAAN oli valmistauduttu huolella jo ennakkoon. Kun kaasupolttimet, kattilat ja paellapannut olivat hetken pöhisseet, isännät olivat loihtineet tarjolle upean kattauksen monenlaisia riistaherkkuja.

Pyytä, lohta… ja saimmepa nauttia majavahöystöäkin, joka oli monelle uusi makuelämys. Hyvää oli: riistaista, varsin voimakasmakuista ja rakenteeltaan nyhtölihan kaltaista. Lasilliset italialaista laatuviiniäkin meille kaadettiin palan painikkeeksi.

On hauska havaita, että hieno ateria kruunaa juhlavan avausjahdin ja mystisellä tavalla hitsaa miesjoukon yhteishenkeä.

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

SEURUEEMME henki on, että haavakoita ei saa jäädä. Vaikka lintu putoaisi puolen kilometrin päähän, sitä etsitään lujasti. Jos ampujalla ei ole koiraa, radiolla kutsutaan koiramies paikalle. Haavakoita ei luultavasti jäänytkään päivän aikana ainoatakaan.

Päivävuoron aikana koko seurue sai ”vain” alun toistakymmentä lintua.

Vaikka avauksen alusta ei tullut suursaalista, se ei miesjoukon tunnelmaa latistanut. Neljän aikaan oli vuorossa tauko ja jahtijuhla-ateria rannan tukikohtamökillä. Reipas ulkoilu oli herättänyt miehistön nälän juuri sopivasti.

ATERIAAN oli valmistauduttu huolella jo ennakkoon. Kun kaasupolttimet, kattilat ja paellapannut olivat hetken pöhisseet, isännät olivat loihtineet tarjolle upean kattauksen monenlaisia riistaherkkuja.

Pyytä, lohta… ja saimmepa nauttia majavahöystöäkin, joka oli monelle uusi makuelämys. Hyvää oli: riistaista, varsin voimakasmakuista ja rakenteeltaan nyhtölihan kaltaista. Lasilliset italialaista laatuviiniäkin meille kaadettiin palan painikkeeksi.

On hauska havaita, että hieno ateria kruunaa juhlavan avausjahdin ja mystisellä tavalla hitsaa miesjoukon yhteishenkeä.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen