VÄLILLÄ meillä perheessä herää kysymys, miksi terassillamme on kolme grilliä? Vakiovastaukseni on, että tarvitsen niitä.

Selittely on kuitenkin aina selittelyä, niinpä päätin kerralla osoittaa kaikki kolme tarpeellisiksi. Tein siis täyden grilliaterian jälkiruokineen kolmella grillillä. Koko aterian kantavaksi teemaksi valitsin luonteikkaan ystäväni, Jack Daniel’s -viskin.

Kokosin siis ateriaksi viskisavustettua hirvenpaistia, grillattua villisikaviskimakkaraa, viskismetanakastiketta grillattujen bataattien kanssa ja jälkiruoaksi grillissä paistettuja pannukakkuja viskijäätelöllä ja kuusenkerkkäsiirapilla.

HOMMA lähtee liikkeelle BBQ Smokerista eli hiilisavustimen laittamisesta tulille. Hiilisavustimen käytöstä tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.  Tällä kertaa savilastuina käytetään Jack Daniel's -viskitynnyrisavustuslastuja. Savustimen vesimaljassa on kevyesti murskattuja valkosipulinkynsiä ja laakerinlehtiä. Lihaa ei marinoida eikä pintamausteta tällä kertaa ennen savustusta.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

VÄLILLÄ meillä perheessä herää kysymys, miksi terassillamme on kolme grilliä? Vakiovastaukseni on, että tarvitsen niitä.

Selittely on kuitenkin aina selittelyä, niinpä päätin kerralla osoittaa kaikki kolme tarpeellisiksi. Tein siis täyden grilliaterian jälkiruokineen kolmella grillillä. Koko aterian kantavaksi teemaksi valitsin luonteikkaan ystäväni, Jack Daniel’s -viskin.

Kokosin siis ateriaksi viskisavustettua hirvenpaistia, grillattua villisikaviskimakkaraa, viskismetanakastiketta grillattujen bataattien kanssa ja jälkiruoaksi grillissä paistettuja pannukakkuja viskijäätelöllä ja kuusenkerkkäsiirapilla.

HOMMA lähtee liikkeelle BBQ Smokerista eli hiilisavustimen laittamisesta tulille. Hiilisavustimen käytöstä tarkemmat ohjeet löytyvät täältä. Tällä kertaa savustuslastuina käytetään Jack Daniel's viskitynnyrisavustuslastuja.   Savustimen vesimaljassa on kevyesti murskattuja valkosipulinkynsiä ja laakerinlehtiä. Lihaa ei marinoida eikä pintamausteta tällä kertaa ennen savustusta.

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen