riistasalami_kotiteko...
New image

Tällä kertaa Franchi Food Academy -ruokaohjesarjassa käsitellään tuoreilla yrteillä savustamista. Yrttien aromit saa savustamalla hienosti esiin ja mukaan savustettuun ruokaan.

 Maku imeytyy nopeammin, rikkaammin ja tasaisemmin savun mukana kuin vaikkapa lihan pintaan hierottuna.
Teksti ja kuvat: Janne Halonen

SAVUSTIMEEN

Tuoreyrtit

HIENOT aromit Lautaselle

New image

Tällä kertaa Franchi Food Academy -ruokaohjesarjassa käsitellään tuoreilla yrteillä savustamista. Yrttien aromit saa savustamalla hienosti esiin ja mukaan savustettuun ruokaan.

 Maku imeytyy nopeammin, rikkaammin ja tasaisemmin savun mukana kuin vaikkapa lihan pintaan hierottuna.
Teksti ja kuvat: Janne Halonen

SAVUSTIMEEN

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

HIENOT aromit Lautaselle

TUOREYRTIT
barbecue-4414773_1920.jpg

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen