riistasalami_kotiteko...
barbeque_bbq_grillatt...

ALUKSI valmistetaan marinadi lihalle.

Murskataan hieman valkosipuleita ja laitetaan ne kulhoon. Lisätään joukkoon punaviiniä (tai madeiraa) ja reilu loraus oliiviöljyä. Ropsutellaan marinadiin vielä suolaa ja lisätään tikuista irrotetut rosmariinin lehdet.

Sekoitetaan marinadi ja asetetaan liha kokonaisena marinadiin. Me käytimme tällä kertaa valkohäntäpeuran sisäfilettä.

Annetaan lihan marinoitua kaikessa rauhassa kesäillan lämmössä tunti, pari.

Kun liha on marinoitunut, leikataan se kuutioiksi ja teroitetaan rosmariinin oksat.


ALUKSI valmistetaan marinadi lihalle.

Murskataan hieman valkosipuleita ja laitetaan ne kulhoon. Lisätään joukkoon punaviiniä (tai madeiraa) ja reilu loraus oliiviöljyä. Ropsutellaan marinadiin vielä suolaa ja lisätään tikuista irrotetut rosmariinin lehdet.

Sekoitetaan marinadi ja asetetaan liha kokonaisena marinadiin. Me käytimme tällä kertaa valkohäntäpeuran sisäfilettä.

Annetaan lihan marinoitua kaikessa rauhassa kesäillan lämmössä tunti, pari.

Kun liha on marinoitunut, leikataan se kuutioiksi ja teroitetaan rosmariinin oksat.



helpot_grillivartaat_5_.jpg

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen