LISÄÄ ohrattoon vielä hiukan parmesaaniraastetta ja sitruunamehua.

Ravintolassa on yleensä valmiina tummaa omatekoista kastikepohjaa (myydään myös valmiina ruokakaupoissa), joka valmistuu liha- tai riistaliemestä, juureksista (porkkana, sipuli, selleri), punaviinistä, voista ja mausteista. Tällä kertaa maku vahvistettiin vielä ylimääräisellä laakerinlehdellä.

Leikkaa lihapötköt sopiviksi paloiksi.

Aloita annoksen rakentaminen ohratolla.

Lisää palsternakan palat.

Seuraavaksi laitetaan lihat.

Lihoille valellaan tummaa kastiketta.

Annos koristellaan persiljavaahdolla.

Annoskoko on ravintolassa hieman pienempi kuin normaalisti kotioloissa, koska peura tarjoiltaisiin osana esimerkiksi kolmen, viiden tai yhdeksän ruokalajin kokonaisuutta.

LISÄÄ ohrattoon vielä hiukan parmesaaniraastetta ja sitruunamehua.

Ravintolassa on yleensä valmiina tummaa omatekoista kastikepohjaa (myydään myös valmiina ruokakaupoissa), joka valmistuu liha- tai riistaliemestä, juureksista (porkkana, sipuli, selleri), punaviinistä, voista ja mausteista. Tällä kertaa maku vahvistettiin vielä ylimääräisellä laakerinlehdellä.

Leikkaa lihapötköt sopiviksi paloiksi.

Aloita annoksen rakentaminen ohratolla.

Lisää palsternakan palat.

Seuraavaksi laitetaan lihat.

Lihoille valellaan tummaa kastiketta.

Annos koristellaan persiljavaahdolla.

Annoskoko on ravintolassa hieman pienempi kuin normaalisti kotioloissa, koska peura tarjoiltaisiin osana esimerkiksi kolmen, viiden tai yhdeksän ruokalajin kokonaisuutta.

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen