LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

LAITA palsternakat 200-asteiseen uuniin noin 12 minuutiksi.

Laita riistafileetangot kuumalle pannulle voi/öljyseokseen. Mausta suolalla.

Ruskista lihan pinnat kiinni kevyesti kaikilta puolilta.

Kääri riistafileetangot kelmuun yhdessä suppilovahveroiden kanssa ryöpättyjen timjaminoksien kanssa.

Ota palsternakat uunista.

Sido paketit tiukoiksi pötköiksi. Kiinnitä paistolämpömittari.  Jäähdytä uunia hiukan ovi aukaistuna, ja laita lihapötköt 85-asteiseen uuniin. Lihat ovat valmiit, kun sisälämpötila on 48 astetta.

Lisää ohrattoon sienten ryöppäyksessä käytetty sherry, lihojen paistosta jäänyt liemi pienellä vesitilkalla, nokare voita ja reilusti raastettua parmesaania. Sekoita ja jatka haudutusta.

Leikkaa 15 g persiljan lehtiä.

Laita blenderiin persiljasilppu, 1 tl sokeria, (0,5 g Xantanaa, ei pakollinen mutta auttaa pitämään vaahdon rakenteen kasassa) ja 1,5 dl vettä. Aja tasaiseksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla.

Siivilöi neste.

Vaahdota persiljavaahto.

LAITA palsternakat 200-asteiseen uuniin noin 12 minuutiksi.

Laita riistafileetangot kuumalle pannulle voi/öljyseokseen. Mausta suolalla.

Ruskista lihan pinnat kiinni kevyesti kaikilta puolilta.

Kääri riistafileetangot kelmuun yhdessä suppilovahveroiden kanssa ryöpättyjen timjaminoksien kanssa.

Ota palsternakat uunista.

Sido paketit tiukoiksi pötköiksi. Kiinnitä paistolämpömittari.  Jäähdytä uunia hiukan ovi aukaistuna, ja laita lihapötköt 85-asteiseen uuniin. Lihat ovat valmiit, kun sisälämpötila on 48 astetta.

Lisää ohrattoon sienten ryöppäyksessä käytetty sherry, lihojen paistosta jäänyt liemi pienellä vesitilkalla, nokare voita ja reilusti raastettua parmesaania. Sekoita ja jatka haudutusta.

Leikkaa 15 g persiljan lehtiä.

Laita blenderiin persiljasilppu, 1 tl sokeria, (0,5 g Xantanaa, ei pakollinen mutta auttaa pitämään vaahdon rakenteen kasassa) ja 1,5 dl vettä. Aja tasaiseksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla.

Siivilöi neste.

Vaahdota persiljavaahto.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen