LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

LAITA palsternakat 200-asteiseen uuniin noin 12 minuutiksi.

Laita riistafileetangot kuumalle pannulle voi/öljyseokseen. Mausta suolalla.

Ruskista lihan pinnat kiinni kevyesti kaikilta puolilta.

Kääri riistafileetangot kelmuun yhdessä suppilovahveroiden kanssa ryöpättyjen timjaminoksien kanssa.

Ota palsternakat uunista.

Sido paketit tiukoiksi pötköiksi. Kiinnitä paistolämpömittari.  Jäähdytä uunia hiukan ovi aukaistuna, ja laita lihapötköt 85-asteiseen uuniin. Lihat ovat valmiit, kun sisälämpötila on 48 astetta.

Lisää ohrattoon sienten ryöppäyksessä käytetty sherry, lihojen paistosta jäänyt liemi pienellä vesitilkalla, nokare voita ja reilusti raastettua parmesaania. Sekoita ja jatka haudutusta.

Leikkaa 15 g persiljan lehtiä.

Laita blenderiin persiljasilppu, 1 tl sokeria, (0,5 g Xantanaa, ei pakollinen mutta auttaa pitämään vaahdon rakenteen kasassa) ja 1,5 dl vettä. Aja tasaiseksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla.

Siivilöi neste.

Vaahdota persiljavaahto.

LAITA palsternakat 200-asteiseen uuniin noin 12 minuutiksi.

Laita riistafileetangot kuumalle pannulle voi/öljyseokseen. Mausta suolalla.

Ruskista lihan pinnat kiinni kevyesti kaikilta puolilta.

Kääri riistafileetangot kelmuun yhdessä suppilovahveroiden kanssa ryöpättyjen timjaminoksien kanssa.

Ota palsternakat uunista.

Sido paketit tiukoiksi pötköiksi. Kiinnitä paistolämpömittari.  Jäähdytä uunia hiukan ovi aukaistuna, ja laita lihapötköt 85-asteiseen uuniin. Lihat ovat valmiit, kun sisälämpötila on 48 astetta.

Lisää ohrattoon sienten ryöppäyksessä käytetty sherry, lihojen paistosta jäänyt liemi pienellä vesitilkalla, nokare voita ja reilusti raastettua parmesaania. Sekoita ja jatka haudutusta.

Leikkaa 15 g persiljan lehtiä.

Laita blenderiin persiljasilppu, 1 tl sokeria, (0,5 g Xantanaa, ei pakollinen mutta auttaa pitämään vaahdon rakenteen kasassa) ja 1,5 dl vettä. Aja tasaiseksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla.

Siivilöi neste.

Vaahdota persiljavaahto.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen