LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

LAITA kuivatut suppilovahverot pieneen kattilaan timjaminoksan kanssa, ja lorauta joukkoon sherryä, niin että pohja peittyy kunnolla.

Kiehauta neste ja nosta kattila tulilta.

Laita kansi päälle ja anna muhia.

Kuori ja lohko palsternakka. Voit kevyesti muotoilla lohkoja leikkaamalla terävät särmät pois.

Mausta palsternakat lorauksella öljyä ja siirappia, sekä timjaminlehdillä ja suolalla.

Pilko salottisipuli ohrattoa varten.

Kuullota ohrasuurimot öljyssä. Lisää pilkottu salottisipuli.

Poista riistafileestä kalvot (peuran-, hirven-, kauriin- tai poronfileestä).

Leikkaa filee pituussuuntaan kahtia.

Hienonna sherryssä ryöpätyt suppilovahverot.

Lisää ohrattoon kunnon loraus valkoviiniä, sienet ja kuumaa vettä pienin erin vähitellen.

LAITA kuivatut suppilovahverot pieneen kattilaan timjaminoksan kanssa, ja lorauta joukkoon sherryä, niin että pohja peittyy kunnolla.

Kiehauta neste ja nosta kattila tulilta.

Laita kansi päälle ja anna muhia.

Kuori ja lohko palsternakka. Voit kevyesti muotoilla lohkoja leikkaamalla terävät särmät pois.

Mausta palsternakat lorauksella öljyä ja siirappia, sekä timjaminlehdillä ja suolalla.

Pilko salottisipuli ohrattoa varten.

Kuullota ohrasuurimot öljyssä. Lisää pilkottu salottisipuli.

Poista riistafileestä kalvot (peuran-, hirven-, kauriin- tai poronfileestä).

Leikkaa filee pituussuuntaan kahtia.

Hienonna sherryssä ryöpätyt suppilovahverot.

Lisää ohrattoon kunnon loraus valkoviiniä, sienet ja kuumaa vettä pienin erin vähitellen.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen