Franchi Food Academy ruokaohjesarjassa valmistamme nyt riistafileestä fine dining –annoksen. Annos koostuu viidestä komponentista (riistafilee, suppilovahvero-ohratto, paahdetut palsternakat, tumma kastike ja persiljavaahto), joita voit toki soveltaa tilanteen mukaan. 

Teksti ja kuvat: Janne Halonen

JUHLAVA
RIISTAFILE 

Franchi Food Academy ruokaohjesarjassa valmistamme nyt riistafileestä fine dining –annoksen. Annos koostuu viidestä komponentista (riistafilee, suppilovahvero-ohratto, paahdetut palsternakat, tumma kastike ja persiljavaahto), joita voit toki soveltaa tilanteen mukaan. 

Teksti ja kuvat: Janne Halonen

RIISTAFILE 

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

JUHLAVA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen