TURKISHATTUJA

Saksassa pyydetään tilastojen mukaan vuosittain yli 400 000 kettua. Suurin osa niistä saadaan sattumasaaliiksi silloin, kun ollaan metsästämässä saksanhirviä, peuroja ja villisikoja. Se on sääli, sillä isokaliiperinen luoti pilaa saaliin kauniin turkin. Testasimme kolme patruunaa.Teksti ja kuvat: Team Winz

HAKEMASSA
TURKISHATTUJA

Teksti ja kuvat: Team Winz

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

Saksassa pyydetään tilastojen mukaan vuosittain yli 400 000 kettua. Suurin osa niistä saadaan sattumasaaliiksi silloin, kun ollaan metsästämässä saksanhirviä, peuroja ja villisikoja. Se on sääli, sillä isokaliiperinen luoti pilaa saaliin kauniin turkin. Testasimme kolme patruunaa.


HAKEMASSA

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen