70 vuotta

Soini on luvalla sanoen keskellä ei mitään, jotakuinkin Viitasaaren ja Seinäjoen puolivälissä. Pienessä kunnassa asuu runsaat 2 000 ihmistä. Siksi Kirkonkylän varsin verkkainen pääraitti on hiukan yllättävä paikka yhdelle maan suurimmista ja tunnetuimmista metsästysliikkeistä.

Vierailimme Ahti Huvilalla, joka aloitti toimintansa jo 70 vuotta sitten Soinissa. Saimme vastauksen siihen, miten on mahdollista, että eteläpohjalaisen kylän ilmeisen sitkeä metsästyskauppa hätyyttelee tänä vuonna 3 miljoonan euron vuosiliikevaihdon rajaa.


Teksti ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti
JAHTIKAUPPAA
70 vuotta

Teksti ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Soini on luvalla sanoen keskellä ei mitään, jotakuinkin Viitasaaren ja Seinäjoen puolivälissä. Pienessä kunnassa asuu runsaat 2 000 ihmistä. Siksi Kirkonkylän varsin verkkainen pääraitti on hiukan yllättävä paikka yhdelle maan suurimmista ja tunnetuimmista aseliikkeistä.

Vierailimme Ahti Huvilalla, joka aloitti toimintansa jo 70 vuotta sitten Soinissa. Saimme vastauksen siihen, miten on mahdollista, että eteläpohjalaisen kylän ilmeisen sitkeä asekauppa hätyyttelee tänä vuonna 3 miljoonan euron vuosiliikevaihdon rajaa.

Ahti Huvila Oy

JAHTIKAUPPAA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen