70 vuotta

Soini on luvalla sanoen keskellä ei mitään, jotakuinkin Viitasaaren ja Seinäjoen puolivälissä. Pienessä kunnassa asuu runsaat 2 000 ihmistä. Siksi Kirkonkylän varsin verkkainen pääraitti on hiukan yllättävä paikka yhdelle maan suurimmista ja tunnetuimmista metsästysliikkeistä.

Vierailimme Ahti Huvilalla, joka aloitti toimintansa jo 70 vuotta sitten Soinissa. Saimme vastauksen siihen, miten on mahdollista, että eteläpohjalaisen kylän ilmeisen sitkeä metsästyskauppa hätyyttelee tänä vuonna 3 miljoonan euron vuosiliikevaihdon rajaa.


Teksti ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti
JAHTIKAUPPAA
70 vuotta

Teksti ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Soini on luvalla sanoen keskellä ei mitään, jotakuinkin Viitasaaren ja Seinäjoen puolivälissä. Pienessä kunnassa asuu runsaat 2 000 ihmistä. Siksi Kirkonkylän varsin verkkainen pääraitti on hiukan yllättävä paikka yhdelle maan suurimmista ja tunnetuimmista aseliikkeistä.

Vierailimme Ahti Huvilalla, joka aloitti toimintansa jo 70 vuotta sitten Soinissa. Saimme vastauksen siihen, miten on mahdollista, että eteläpohjalaisen kylän ilmeisen sitkeä asekauppa hätyyttelee tänä vuonna 3 miljoonan euron vuosiliikevaihdon rajaa.

Ahti Huvila Oy

JAHTIKAUPPAA

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen