riistasalami_kotiteko...

LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

New image

LAITETAAN lämpömittari lihaan ja satula höyrysavusaunan ritilöille. Kansi päälle ja nautitaan hetki mahtavista savuhöyryn tuoksuista.

Anna lihan muhia grillissä, kunnes haluttu kypsyys saavutetaan: Medium rare 50-54 °C, Medium 54-58 °C, Well done 70 °C.

Lopputuloksena oli parasta kauriinfileetä mitä olen ikinä syönyt, jos se olisi ollut vielä mureampaa ja pehmeämpää, sitä olisi voinut syödä lusikalla.

Parin tunnin odottelun jälkeen pääsemme kypsentämään parsaa. Parsan valmistaminen on helppoa, useita tapoja löydä tästä

KURIINSATULAN lisäkkeeksi tein metsäsieniohraton seuraavasti: Hienonna salottisipuli, pätkä chiliä, valkosipulinkynsi ja porkkana. Kuullota niitä hetken aikaa oliiviöljyssä pannulla.

Lisää joukkoon kourallinen pilkottuja metsäsieniä (tuoreita, suolasieniä, kuivattuja sieniä), sekä 2,5 dl ohrahelmiä. Sekoita ja lisää vähitellen kuumaa riistalientä (noin 7 dl). Mausta mustapippurilla, paprikajauheella, suolalla ja timjamilla.

Ohratto on valmista noin 15 minuutissa.

barbeque_bbq.jpg

LAITETAAN lämpömittari lihaan ja satula höyrysavusaunan ritilöille. Kansi päälle ja nautitaan hetki mahtavista savuhöyryn tuoksuista.

Anna lihan muhia grillissä, kunnes haluttu kypsyys saavutetaan: Medium rare 50-54 °C, Medium 54-58 °C, Well done 70 °C.

Lopputuloksena oli parasta kauriinfileetä mitä olen ikinä syönyt, jos se olisi ollut vielä mureampaa ja pehmeämpää, sitä olisi voinut syödä lusikalla.

Parin tunnin odottelun jälkeen pääsemme kypsentämään parsaa. Parsan valmistaminen on helppoa, useita tapoja löydä tästä

KURIINSATULAN lisäkkeeksi tein metsäsieniohraton seuraavasti: Hienonna salottisipuli, pätkä chiliä, valkosipulinkynsi ja porkkana. Kuullota niitä hetken aikaa oliiviöljyssä pannulla.

Lisää joukkoon kourallinen pilkottuja metsäsieniä (tuoreita, suolasieniä, kuivattuja sieniä), sekä 2,5 dl ohrahelmiä. Sekoita ja lisää vähitellen kuumaa riistalientä (noin 7 dl). Mausta mustapippurilla, paprikajauheella, suolalla ja timjamilla.

Ohratto on valmista noin 15 minuutissa.

New image
riistasalami_kotiteko...
barbeque_bbq.jpg

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen