New image

Edellisnumeron Franchi Food Academy -ruokaohjesarjassa  valmistimme  savustimessa Pulled porkin eli nyhtöpossun . Nyt otimme ensisavut Range Rebel Smoker 45 -hiilisavustimesta. Raaka-aineena käytimme metsäkauriin satulaa ja parsaa.

Teksti ja kuvat: Janne Halonen

ENSISAVUT SAVUSTIMESTA
RANGE REBEL
SMOKER 45
riistasalami_kotiteko...
New image

Edellisnumeron Franchi Food Academy -ruokaohjesarjassa  valmistimme  savustimessa Pulled porkin eli nyhtöpossun . Nyt otimme ensisavut Range Rebel Smoker 45 -hiilisavustimesta. Raaka-aineena käytimme metsäkauriin satulaa ja parsaa.

Teksti ja kuvat: Janne Halonen

RANGE REBEL

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

ENSISAVUT SAVUSTIMESTA
SMOKER 45
riistasalami_kotiteko...

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen