MUKAVAA PUUHAA HIIHTOLOMALLE
PILKKIVAPAPÄIVÄ
NUORILLE

Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) ovat jo useana kesänä järjestäneet Vapapäivän, jonka aikana lapset ja nuoret ovat saaneet vapaasti kalastaa monilla Metsähallituksen kalastuskohteilla ympäri Suomea. 

Tänä talvena Metsähallitus ja SVK järjestävät ensimmäistä kertaa Pilkkivapapäivän, joka ajoittuu koulujen hiihtolomaviikoille eri puolilla Suomea. Nyt nuoriso pääsee pilkkimään ilmaiseksi vesille, joissa on hyvin kalaa.

 Jahdissa&Kalassa

KUVA: Hannaleena Aarnio, Metsähallitus

MUKAVAA PUUHAA HIIHTOLOMALLE
PILKKIVAPAPÄIVÄ
NUORILLE
 Jahdissa&Kalassa

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) ovat jo useana kesänä järjestäneet Vapapäivän, jonka aikana lapset ja nuoret ovat saaneet vapaasti kalastaa monilla Metsähallituksen kalastuskohteilla ympäri Suomea. Vapapäivään on osallistunut vuosittain noin 1000 nuorta kalastajaa.

Tänä talvena Metsähallitus ja SVK järjestävät ensimmäistä kertaa Pilkkivapapäivän, joka ajoittuu koulujen hiihtolomaviikoille eri puolilla Suomea. Nyt nuoriso pääsee pilkkimään ilmaiseksi vesille, joissa on hyvin kalaa. Kun vaikkapa kiloinen kirjolohi nappaa vieheeseen, pienen ja isommankin pilkkijän silmät loistavat.

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen