MUKAVAA PUUHAA HIIHTOLOMALLE
PILKKIVAPAPÄIVÄ
NUORILLE

Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) ovat jo useana kesänä järjestäneet Vapapäivän, jonka aikana lapset ja nuoret ovat saaneet vapaasti kalastaa monilla Metsähallituksen kalastuskohteilla ympäri Suomea. 

Tänä talvena Metsähallitus ja SVK järjestävät ensimmäistä kertaa Pilkkivapapäivän, joka ajoittuu koulujen hiihtolomaviikoille eri puolilla Suomea. Nyt nuoriso pääsee pilkkimään ilmaiseksi vesille, joissa on hyvin kalaa.

 Jahdissa&Kalassa

KUVA: Hannaleena Aarnio, Metsähallitus

MUKAVAA PUUHAA HIIHTOLOMALLE
PILKKIVAPAPÄIVÄ
NUORILLE
 Jahdissa&Kalassa

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) ovat jo useana kesänä järjestäneet Vapapäivän, jonka aikana lapset ja nuoret ovat saaneet vapaasti kalastaa monilla Metsähallituksen kalastuskohteilla ympäri Suomea. Vapapäivään on osallistunut vuosittain noin 1000 nuorta kalastajaa.

Tänä talvena Metsähallitus ja SVK järjestävät ensimmäistä kertaa Pilkkivapapäivän, joka ajoittuu koulujen hiihtolomaviikoille eri puolilla Suomea. Nyt nuoriso pääsee pilkkimään ilmaiseksi vesille, joissa on hyvin kalaa. Kun vaikkapa kiloinen kirjolohi nappaa vieheeseen, pienen ja isommankin pilkkijän silmät loistavat.

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen