ramenburger_riistalihasta_8_.jpg
New image

REVI liha sopivaksi nyhdöksi.

Ota talteen lihan liemi. Tarvitset sitä seuraavassa vaiheessa. Lopuksi voit käyttää sitä riistaliemenä keittojen ja kastikkeiden pohjaksi.

Laita lihat vielä vähintään muutamaksi tunniksi, mutta mieluummin yön yli riistaliemeen upotettuina jääkaappiin.

Paista nuudelikiekkoihin voissa nätti väri, lämmitä revitty liha (lisää voisulaa joukkoon) ja kasaa mieleisesi Ramenburger.

Helppoa, mutta herkullista. Riisinuudeleista syntyy gluteeniton Ramenburger.

Hyvää ruokahalua!


REVI liha sopivaksi nyhdöksi.

Ota talteen lihan liemi. Tarvitset sitä seuraavassa vaiheessa. Lopuksi voit käyttää sitä riistaliemenä keittojen ja kastikkeiden pohjaksi.

Laita lihat vielä vähintään muutamaksi tunniksi, mutta mieluummin yön yli riistaliemeen upotettuina jääkaappiin.

Paista nuudelikiekkoihin voissa nätti väri, lämmitä revitty liha (lisää voisulaa joukkoon) ja kasaa mieleisesi Ramenburger.

Helppoa, mutta herkullista. Riisinuudeleista syntyy gluteeniton Ramenburger.

Hyvää ruokahalua!


New image
ramenburger_riistalihasta_8_.jpg

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen