ramenburger_riistalihasta_1_.jpg

UUDENLAINEN nuudeli- hampurilainen ramenburger alkoi muotoutua vuonna 2009 New Yorkissa japanilais-amerikkalaisen kokin Keizo Shimamoton kehitystyönä. Idea onkin varsin loistava, joten miksipä emme tekisi siitä riistaversiota.

Reseptin perusta on korvata hampurilaissämpylät nuudelista paistettuihin kakkuihin tai lettuihin.

KAIKKI loppu onkin sitten jakajan kädessä. Eli tähän herkkuun voi lihatäytteeksi valita oikeistaan ihan mitä riistalihaa tai kalaa sattuukin sitten tekemään mieli.

Tällä kertaa laitoin täytteeksi ylikypsää revittyä peuranpaistia, mutta perinteinen jauhelihasta tehty pihvi sekä kaikki hirven sisäfileestä teeren rintaan luontuu helposti täytteeksi. Unohtamatta tietenkään kasviksia ja kastiketta, ihan oman maun mukaan.

Ensin tehdään revittyä peuranpaistia. Paisti pataan ja joukkoon mieleisiä liemijuureksia sekä mausteita. Kaadetaan päälle kiehuvaa vettä, jotta kypsyminen alkaa heti.

Pata uuniin muutamaksi tunniksi 150 asteeseen ja jos haluat, niin voit kypsentää miedolla (100 astetta) lämmöllä vaikka yön yli.

LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA


Ensin tehdään revittyä peuranpaistia. Laitetaan paisti pataan ja joukkoon mieleisiä liemijuureksia sekä mausteita." 

"

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

UUDENLAINEN nuudeli- hampurilainen ramenburger alkoi muotoutua vuonna 2009 New Yorkissa japanilais-amerikkalaisen kokin Keizo Shimamoton kehitystyönä. Idea onkin varsin loistava, joten miksipä emme tekisi siitä riistaversiota.

Reseptin perusta on korvata hampurilaissämpylät nuudelista paistettuihin kakkuihin tai lettuihin.

KAIKKI loppu onkin sitten jakajan kädessä. Eli tähän herkkuun voi lihatäytteeksi valita oikeistaan ihan mitä riistalihaa tai kalaa sattuukin sitten tekemään mieli.

Tällä kertaa laitoin täytteeksi ylikypsää revittyä peuranpaistia, mutta perinteinen jauhelihasta tehty pihvi sekä kaikki hirven sisäfileestä teeren rintaan luontuu helposti täytteeksi. Unohtamatta tietenkään kasviksia ja kastiketta, ihan oman maun mukaan.

Ensin tehdään revittyä peuranpaistia. Paisti pataan ja joukkoon mieleisiä liemijuureksia sekä mausteita. Kaadetaan päälle kiehuvaa vettä, jotta kypsyminen alkaa heti.

Pata uuniin muutamaksi tunniksi 150 asteeseen ja jos haluat, niin voit kypsentää miedolla (100 astetta) lämmöllä vaikka yön yli.

 


ramenburger_riistalihasta_1_.jpg

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen