CRESCENT MOON  ALKUTALVESSA
LUMIKENKÄ
NORMIKELIN

Perinteisillä lumikengillä pääsee hyvinkin haastaviin paikkoihin umpihangessa, mutta yleensä niillä kuljetaan vähemmän haastavissa lumiolosuhteissa. Niihin perinteiset, pinta-alaltaan isot lumikengät ovat usein ylimitoitetut, hitaat ja kankeat. Amerikkalaisissa Crescent Moon Eva All-Foam -lumikengissä se on oivallettu.

Otimme Crescent  Moonit käyttöömme viime kevätalvella ja teimme niistä silloin ensivaiheen koeajojutun. Tämän alkutalven aikana olemme todenneet, että ne ovat täysosuma vähälumisiin olosuhteisiin.

Teksti  ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti
 CRESCENT MOON  ALKUTALVESSA
LUMIKENKÄ
NORMIKELIN
Teksti  ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Perinteisillä lumikengillä pääsee hyvinkin hankaliin paikkoihin, mutta yleensä lumikengillä kuljetaan vähemmän haastavissa lumiolosuhteissa. Niihin perinteiset, pinta-alaltaan isot lumikengät ovat usein ylimitoitetut, hitaat ja kankeat. Amerikkalaisissa Cresent Moon Eva All-Foam -lumikengissä se on oivallettu.

Otimme Cresent Moonit käyttöömme viime kevätalvella ja teimme niistä silloin koeajojutun. Tämän alkutalven aikana olemme todenneet, että ne ovat täysosuma vähälumisiin olosuhteisiin.


Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen