JOULUKUUN  alkuun mennessä kiteytetty kokemuksemme siis on, että Uovison pelaa aivan samalla tavalla olipa kesä tai talvi, lämmintä tai pakkasta, kuivaa tai kaatosadetta. Järkähtämättä ja pätkimättä se talletti ja lähetti meille kuvia ja videota metsän – ja vaikka lintulaudan – elämästä.

Pohjoisen valoisassa kesässä emme tietenkään saaneet paljon hämärän ja pimeän kuvia tai videoita, mutta syksyn ja alkutalven aikana Iissä, missä kameramme operoi, ei paljon muunlaista materiaalia olekaan tarjolla.

KESÄN  kuvat ja videot olivat selkeitä ja tarkkoja ja ne siirtyivät kamerasta tietokoneelle juuri niin kuin pitkin. Heikompien valaistusolosuhteiden kuvat ja kameran oman infrapuna-salaman avulla otetut sysipimeän kuvat – ja videot – ovat niin ikään erinomaisen hyvälaatuisia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ohessa on kuva- ja videoesimerkkejä.

Camokuvoitu, räyhän näköinen kamerakotelo on ollut tiivis ja jämerä, niin kuin ensivaikutelmasta kesällä päättelimmekin.

 Kesällä jo kerroimme senkin, että kamerassa on todella paljon säätömahdollisuuksia, joista perusvalintojen tekeminen oli helppoa. Pitäydyimme pitkälti niissä.

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

Joulukuun alkuun mennessä kiteytetty kokemuksemme siis on, että Uovison pelaa aivan samalla tavalla olipa kesä tai talvi, lämmintä tai pakkasta, kuivaa tai kaatosadetta. Järkähtämättä ja pätkimättä se talletti ja lähetti meille kuvia ja videota metsän – ja vaikka lintulaudan - elämästä.

Pohjoisen valoisassa kesässä emme tietenkään saaneet paljon hämärän ja pimeän kuvia tai videoita, mutta syksyn ja alkutalven aikana Iissä, missä kameramme operoi, ei paljon muun laista materiaalia olekaan tarjolla.

Kesän kuvat ja videot olivat selkeitä ja tarkkoja ja ne siirtyivät kamerasta tietokoneelle juuri niin kuin pitkin. Heikompien valaistusolosuhteiden kuvat ja kameran oman infrapunasalaman avulla otetut sysipimeän kuvat – ja videot – ovat niin ikään erinomaisen hyvälaatuisia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ohessa on kuva- ja videoesimerkkejä.

Camokuvoitu, räyhän näköinen kamerakotelo on ollut tiivis ja jämerä, niin kuin ensivaikutelmasta kesällä päättelimmekin.

 Kesällä jo kerroimme senkin, että kamerassa on todella paljon säätömahdollisuuksia, joista perusvalintojen tekeminen oli helppoa. Pitäydyimme pitkälti niissä..”

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen