VAIKKA  perhokalastuksessa välineet eivät ole kaikki kaikessa, uuden oppiminen ja toisenlaisten ratkaisujen löytäminen samoihin ongelmiin on aina ollut kiehtovaa. Kuten missä tahansa lajissa, niin myös perhokalastuksessa kiristyvä kilpailu sekä kotimaan kisoissa että kansainvälisissä kisoissa on näkynyt myös tuotekehittelyssä.

Välineistössä jokainen yksityiskohta on otettu huomioon ja tarkasteltu siitä näkökulmasta, että kalastus on mahdollisimman käytännöllistä, tehokasta ja turvallista.

TOISAALTA  on syytä muistaa, etteivät loppuun hiotut välineet takaa onnistumista, mutta ne voivat parhaimmillaan auttaa kalastajaa keskittymään yhä paremmin itse olennaiseen asiaan, eli kalastamiseen.

Seuraavaksi esittelen valikoivasti muutamia nostoja välineistöstä niin lampi-,  joki-  kuin järvikalastuksessa kilpaperhokalastajan näkökulmasta. Käyttöarvoltaan ne eivät tietystikään rajoitu pelkästään kilpailemiseen, vaan ovat kaikille kalastustaustaan katsomatta hyödyllisiä.

Ratkaisujen löytäminen samoihin ongelmiin on aina ollut kiehtovaa."

"

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

VAIKKA perhokalastuksessa välineet eivät ole kaikki kaikessa, uuden oppiminen ja toisenlaisten ratkaisujen löytäminen samoihin ongelmiin on aina ollut kiehtovaa. Kuten missä tahansa lajissa, niin myös perhokalastuksessa kiristyvä kilpailu sekä kotimaan kisoissa että kansainvälisissä kisoissa on näkynyt myös tuotekehittelyssä.

Välineistössä jokainen yksityiskohta on otettu huomioon ja tarkasteltu siitä näkökulmasta, että kalastus on mahdollisimman käytännöllistä, tehokasta ja turvallista.

Toisaalta on syytä muistaa, etteivät loppuun hiotut välineet takaa onnistumista, mutta ne voivat parhaimmillaan auttaa kalastajaa keskittymään yhä paremmin itse olennaiseen asiaan, eli kalastamiseen.

Seuraavaksi esittelen valikoivasti muutamia nostoja välineistöstä niin lampi-, joki- kuin järvikalastuksessa kilpaperhokalastajan näkökulmasta. Käyttöarvoltaan ne eivät tietystikään rajoitu pelkästään kilpailemiseen, vaan ovat kaikille kalastustaustaan katsomatta hyödyllisiä.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SVULLA

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen