HILTUNEN

Syyskuun lopulla Italian Trentinosta kantautui uutinen, jota lajia seurannut kisa- kalastajajoukko oli osannut odottaa: Jyrki Hiltunen, 38, perhokalasti MM-hopealle. Suomalaiselle mitali oli kautta aikain ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella pidetyistä MM-kisoista. Hopea on todella kunnioitettava saavutus ja hieno palkinto pitkäjänteisestä työstä.  

Teksti : Aki Tikkanen, kuvat: Aki Tikkanen
ja  Jarkko Suominen 

Syyskuun lopulla Italian Trentinosta kantautui uutinen, jota lajia seurannut kisakalastajajoukko oli osannut odottaa: Jyrki Hiltunen (38) perhokalasti MM-hopealle. Suomalaiselle mitali oli kautta aikain ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella pidetyistä MM-kisoista. Hopea on todella kunnioitettava saavutus ja hieno palkinto pitkäjänteisestä työstä.  

Teksti : Aki Tikkanen, kuvat: Aki Tikkanen
ja  Jarkko Suominen 
HILTUNEN

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

HARJOITTELEE
MM-mitalistin salaisuus

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen