Tee näin

Poista  kalvot paistista ja leikkaa liha kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot voissa  kuumalla pannulla. Laita paistetut lihat kannelliseen pataan. Mausta liha suolalla ja pippurilla sekä lisää vesi. Anna kiehua hiljaa kannen alla reilun tunnin. Kuori sipulit ja juurekset. Lisää sipulit halkaistuna pataan. Pilko myös juurekset ja lisää pataan. Anna kiehua vielä noin 30 minuuttia. Tarkista lihan ja juuresten kypsyys. Lisää tomaattisose ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku. Tarjoile palsternakka-perunamuusin kanssa.

Tee näin

Poista  kalvot paistosta ja leikkaa liha kuutioiksi. Ruskista liha voissa  kuumalla pannulla. Laita paistetut lihat kannelliseen pataan. Mausta liha suolalla ja pippurilla sekä lisää vesi. Anna kiehua hiljaa kannen alla reilun tunnin.Kuori sillä aikaa sipulit ja juurekset. Lisää sipulit halkaistuna pataan. Pilko myös juurekset ja lisää pataan.Anna kiehua vielä noin 30 minuuttia. Tarkista lihan ja juuresten kypsyys.Lisää tomaattisose ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku. Tarjoile palsternakka-perunamuusin kanssa.

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen