ODOTTAMATON tilanne antoi erikoisen mahdollisuuden. Koiran omistaja Mikko Maunu päätti aloittaa koulutuksen. 

Auton perässä oli nimittäin odottamassa noin kahdeksankuinen jämtlanninpystykorva Bamse, josta Mikko mielii karhukoiraa.

Hetken päästä Bamse oli liinan päässä ja suunta oli kohti karhun jälkeä. Koira oli pidettävä liinassa, koska karhulupaa ei ollut. Mutta jäljelle koiraa sai liinan kanssa opettaa ja niin tapahtui. 

BAMSE  oivalsi heti, mistä oli kysymys. Paljoa kyselemättä se lähti karhun perään ja Mikko oli mennä muutaman kerran pitkin pituuttaan, kun koiralla riitti virtaa.

Mutta totuutta ei voinut unohtaa. Olimme hirvimetsällä ja parin sadan metrin makustelun jälkeen Bamse joutui takaisin autoon.

"Tässä näet maailman onnellisimman miehen", Mikko nauroi laittaessaan Bamsea takaisin auton perään.

BAMSE   oli osoittanut heti,  että sillä oli viettiä karhulle. Koulutushetken aikana Ukkokin oli tullut paikalle ja painui jäljen perässä. Jäimme seuraamaan sen liikkeitä. 

Karhu pyöri pienellä alueella, teki ristikkäisiä vetoja ja yritti karistaa koiran kannoiltaan. Ja lopulta se myös onnistui siinä menemällä lähellä virtaavaan joen yli.

Bamse oivalsi heti, mistä oli kysymys."

"

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

ODOTTAMATON tilanne antoi erikoisen mahdollisuuden. Koiran omistaja Mikko Maunu päätti aloittaa koulutuksen. Auton perässä oli nimittäin odottamassa noin kahdeksankuinen jämtlanninpystykorva Bamse, josta Mikko mielii karhukoiraa.

Hetken päästä Bamse oli liinan päässä ja suunta oli kohti karhun jälkeä. Koira oli pidettävä liinassa, koska karhulupaa ei ollut. Mutta jäljelle koiraa sai liinan kanssa opettaa ja niin tapahtui. Bamse oivalsi heti, mistä oli kysymys. Paljoa kyselemättä se lähti karhun perään ja Mikko oli mennä muutaman kerran pitkin pituuttaan, kun koiralla riitti virtaa.

Mutta totuutta ei voinut unohtaa. Olimme hirvimetsällä ja parin sadan metrin makustelun jälkeen Bamse joutui takaisin autoon.

"Tässä näet maailman onnellisimman miehen", Mikko nauroi laittaessaan Bamsea takaisin auton perään.

Bamse oli osoittanut heti, että sillä oli viettiä karhulle. Koulutushetken aikana Ukkokin oli tullut paikalle ja painui jäljen perässä. Jäimme seuraamaan sen liikkeitä. Karhu pyöri pienellä alueella, teki ristikkäisiä vetoja ja yritti karistaa koiran kannoiltaan. Ja lopulta se myös onnistui siinä menemällä lähellä virtaavaan joen yli.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen