ADS-KALVON vedenpitävyydeksi ilmoitetaan 5000 millimetriä.  4000 milliä pidetään rajana, jonka jälkeen kalvo luetaan vedenpitäväksi.  

Mainittakoon, että jotkut kalvot pitävät jopa 30 000 milliä vettä. Yleensä vedenpitävyys on suorassa suhteessa hengittävyyteen: mitä vedenpitävämpi kalvo on, sitä vähemmän se hengttää. 

Kaatosadetta testiin ei sattunut, mutta tihkusadetta puku kesti – tietenkin – täysin moitteetta. Vesi helmeili uuden puvun pinnasta kuin hanhen selästä, kuten sanonta kuuluu.

TESTASIMME  kankaan vedenpitävyyttä myös simuloiduissa  oloissa, eli lavuaarissa. Vesihanasta täydellä paineella ruiskutettu vesikään ei mennyt kalvosta läpi.

Kun etsimme taitoksella toteutetusta saumasta otollisen kulman, saimme veden - suurella paineella - tihkumaan läpi. Johtopäätelmämme on, että Suohtas on käytännön  olosuhteissa vedenpitävä, vaikka esittelyteksteissä asiaa ei korostetakaan.

Anar Suohtas -takki maksaa 149 euroa, housut 119 euroa ja puvulla on kahden vuoden takuu. Puku on Suomessa suunniteltu ja testattu. Se on mukava, toimiva ja sopii ilman muuta suomalaiseen eränkäyntiin, jossa olosuhteet voivat vaihdella nopeasti. Mukavan ja kevyen Suohtas-puvun hinta/laatu-suhde on mielestämme hyvä.

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

ANAR SUOHTAS

Puku on suunniteltu ja testattu Suomessa." 


"

ADS-KALVON vedenpitävyydeksi ilmoitetaan 5000 millimetriä. Kaatosadetta testiin ei sattunut, mutta tihkusadetta puku kesti – tietenkin – täysin moitteetta. Vesi helmeili uuden puvun pinnasta kuin hanhen selästä, kuten sanonta kuuluu.

Testasimme kankaan vedenpitävyyttä myös simuloiduissa kovemmissa oloissa. Vesihanasta täydellä paineella ruiskutettu vesikään ei mennyt kalvosta läpi, ei yrittänytkään. Kun etsimme taitoksella toteutetusta saumasta otollisen kulman, saimme veden - suurella paineella - tihkumaan läpi. Johtopäätelmämme on, että Suohtas on käytännön märissä olosuhteissa vedenpitävä, vaikka esittelyteksteissä asiaa ei korostetakaan.

Anar Suohtas -takki maksaa 149 euroa, housut 119 euroa ja puvulla on kahden vuoden takuu. Puku on Suomessa suunniteltu ja testattu. Se on mukava, toimiva ja sopii ilman muuta suomalaiseen eränkäyntiin, jossa olosuhteet voivat vaihdella nopeasti. Suohtas-puvun hinta/laatu-suhde on mielestämme hyvä.

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen