Näitä tarvitset
1 kg jauhoisia perunoita
200 g sulatettua voita
100 g raastettua parmesaania
Tee näin
Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi. Kun perunat kiehuvat, raasta parmesaani hienoksi raasteeksi.
Valuta kattilasta vesi pois ja survo kypsät perunat kattilassa hienoksi. Sulata voi kuumaksi. Lisää perunasurvoksen sekaan sula voi ja parmesaaniraaste.
Sekoita varovaisesti muusi tasaiseksi. Älä sekoita kuitenkaan liikaa, ettei muusin koostumus muutu liisterimäiseksi.
perunamuusi
Näitä tarvitset
1 kg jauhoisia perunoita
200 g sulatettua voita
100 g raastettua parmesaania
Tee näin
Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi. Kun perunat kiehuvat, raasta parmesaani hienoksi raasteeksi.
Valuta kattilasta vesi pois ja survo kypsät perunat kattilassa hienoksi. Sulata voi kuumaksi. Lisää perunasurvoksen sekaan sula voi ja parmesaaniraaste.
Sekoita varovaisesti muusi tasaiseksi. Älä sekoita kuitenkaan liikaa, ettei muusin koostumus muutu liisterimäiseksi.
perunamuusi