Näitä tarvitset
2 x 300g suomustettua, nahallista siikafilettä
1 tl merisuolaa
0,5 tl sokeria
0,5 tl valkopippuria
0,5 tl kuivaa tilliä
1 tl voita
1 tl ruokaöljyä
Tee näin
Laita mausteet mortteliin ja jauha ne hienoksi seokseksi. Leikkaa siikafileet sopiviksi paloiksi ja mausta kala.
Paista kala nopeasti kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa. Paista kalapalat ensi parin minuutin ajan nahkapuoli alaspäin, niin että nahasta tulee rapea ja että se saa kauniin ruskean värin. Käännä sitten kalanpalat ja paista vielä toista puolta muutaman kymmenen sekunnin ajan.
siika
Näitä tarvitset
2 x 300g suomustettua, nahallista siikafilettä
1 tl merisuolaa
0,5 tl sokeria
0,5 tl valkopippuria
0,5 tl kuivaa tilliä
1 tl voita
1 tl ruokaöljyä
Tee näin
Laita mausteet mortteliin ja jauha ne hienoksi seokseksi. Leikkaa siikafileet sopiviksi paloiksi ja mausta kala.
Paista kala nopeasti kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa. Paista kalapalat ensi parin minuutin ajan nahkapuoli alaspäin, niin että nahasta tulee rapea ja että se saa kauniin ruskean värin. Käännä sitten kalanpalat ja paista vielä toista puolta muutaman kymmenen sekunnin ajan.
siika