Jos syyskalastuksessa siika käy pyydykseen, kannattaa varautua herkkuateriaan. Puhtaissa vesissä kasvanut vaalealihainen kala on suurta herkkua maailmalla, miksei siis meilläkin. Kalanpalaset paistetaan rapsakan kuumalla pannulla nopeasti kypsäksi ja tarjoillaan ranskalaista alkuperää olevan valkoviinikastikkeen ja parmesanilla maustetun pottumuusin kera. Näitä hienoja makuja voi kutsua vaikka ystävätkin maistelemaan valkoviinin kanssa.
Teksti:Jahdissa&Kalassa Kuvat: Sara Lähdesmäki
Jos syyskalastuksessa siika käy pyydykseen, kannattaa varautua herkkuateriaan. Puhtaissa vesissä kasvanut vaalealihainen kala on suurta herkkua maailmalla, miksei siis meilläkin. Kalanpalaset paistetaan rapsakan kuumalla pannulla nopeasti kypsäksi ja tarjoillaan ranskalaista alkuperää olevan valkoviinikastikkeen ja parmesanilla maustetun pottumuusin kera. Näitä hienoja makuja voi kutsua vaikka ystävätkin maistelemaan valkoviinin kanssa.
Teksti:Jahdissa&Kalassa Kuvat: Sara Lähdesmäki