TÄLLÄISISTA aamuista olemme saaneet nauttia tänä syksynä ihanan paljon. Pikinokat eivät ole kertaakaan väitelleet vastaan, kun olen kaivellut tutkapantoja esille. On hauskaa seurata aina koirien iloisia riemunkiljahduksia, kun huomaa niiden tajuavan päivän aiheen.

Tämä syksy on ollut suotuisa meille siinä mielessä, että olemme saaneet lintuhaukkuja lähes joka reissulla. Myös nuori neiti Viima on saanut hyviä haukkutilanteita, mutta itse pudotus on antanut odottaa vielä.

KÄVIMME  tosin harjoittelemassa männä viikonloppuna haukusta tiputusta läheisellä fasaanitilalla ja Viima saikin kaksi hienoa treenitilannetta ja pudotusta, joista uskon tulleen varmuutta tuleviin koitoksiin.

Olen myös äärettömän kiitollinen metsästäville ystäville, jotka ovat kutsuneet meitä vieraikseen ja antaneet mahdollisuuden päästä metsälle ja treenaamaan pystykorvien kanssa. 

Ystävien ansiosta ja hyväsydämisyydestä tämäkin harrastus antaa niin paljon enemmän. Enkä nyt kyllä puhu vain itsestäni.

Viima saikin kaksi hienoa treeni-tilannetta ja pudotusta."

"

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

Tällaisista aamuista olemme saaneet nauttia tänä syksynä ihanan paljon. Pikinokat eivät ole kertaakaan väitelleet vastaan kun olen kaivellut tutkapantoja esille. On hauskaa seurata aina koirien iloisia "riemunkiljahduksia" kun huomaa heidän tajuavan päivän "aiheen".

Tämä syksy on ollut suotuisa meille siinä mielessä, että olemme saaneet lintuhaukkuja lähes joka reissulla. Myös nuori neiti Viima on saanut hyviä haukkutilanteita, mutta itse pudotus on antanut odottaa vielä.

Kävimme tosin harjoittelemassa männä viikonloppuna haukusta tiputusta läheisellä fasaanitilalla ja Viima saikin kaksi hienoa treenitilannetta ja pudotusta joista uskon tulleen varmuutta tuleviin koitoksiin.

Olen myös äärettömän kiitollinen metsästäville ystäville, jotka ovat kutsuneet meitä vieraikseen ja antaneet mahdollisuuden päästä metsälle ja treenaamaan pystykorvien kanssa. Ystävien ansiosta ja hyväsydämisyydestä tämäkin harrastus antaa niin paljon enemmän. Enkä nyt kyllä puhu vain itsestäni.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen