Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

ADS-KALVON vedenpitävyydeksi ilmoitetaan 5000 millimetriä.  4000 milliä pidetään rajana, jonka jälkeen kalvo luetaan vedenpitäväksi.  

Mainittakoon, että jotkut kalvot pitävät jopa 30 000 milliä vettä. Yleensä vedenpitävyys on suorassa suhteessa hengittävyyteen: mitä vedenpitävämpi kalvo on, sitä vähemmän se hengttää. 

Kaatosadetta testiin ei sattunut, mutta tihkusadetta puku kesti – tietenkin – täysin moitteetta. Vesi helmeili uuden puvun pinnasta kuin hanhen selästä, kuten sanonta kuuluu.

TESTASIMME  kankaan vedenpitävyyttä myös simuloiduissa  oloissa, eli lavuaarissa. Vesihanasta täydellä paineella ruiskutettu vesikään ei mennyt kalvosta läpi.

Kun etsimme taitoksella toteutetusta saumasta otollisen kulman, saimme veden - suurella paineella - tihkumaan läpi. Johtopäätelmämme on, että Suohtas on käytännön  olosuhteissa vedenpitävä, vaikka esittelyteksteissä asiaa ei korostetakaan.

Anar Suohtas -takki maksaa 149 euroa, housut 119 euroa ja puvulla on kahden vuoden takuu. Puku on Suomessa suunniteltu ja testattu. Se on mukava, toimiva ja sopii ilman muuta suomalaiseen eränkäyntiin, jossa olosuhteet voivat vaihdella nopeasti. Mukavan ja kevyen Suohtas-puvun hinta/laatu-suhde on mielestämme hyvä.

LISÄÄ JUTTUA

RULLAAMALLA

ANAR SUOHTAS

Puku on suunniteltu ja testattu Suomessa." 


"

ADS-KALVON vedenpitävyydeksi ilmoitetaan 5000 millimetriä. Kaatosadetta testiin ei sattunut, mutta tihkusadetta puku kesti – tietenkin – täysin moitteetta. Vesi helmeili uuden puvun pinnasta kuin hanhen selästä, kuten sanonta kuuluu.

Testasimme kankaan vedenpitävyyttä myös simuloiduissa kovemmissa oloissa. Vesihanasta täydellä paineella ruiskutettu vesikään ei mennyt kalvosta läpi, ei yrittänytkään. Kun etsimme taitoksella toteutetusta saumasta otollisen kulman, saimme veden - suurella paineella - tihkumaan läpi. Johtopäätelmämme on, että Suohtas on käytännön märissä olosuhteissa vedenpitävä, vaikka esittelyteksteissä asiaa ei korostetakaan.

Anar Suohtas -takki maksaa 149 euroa, housut 119 euroa ja puvulla on kahden vuoden takuu. Puku on Suomessa suunniteltu ja testattu. Se on mukava, toimiva ja sopii ilman muuta suomalaiseen eränkäyntiin, jossa olosuhteet voivat vaihdella nopeasti. Suohtas-puvun hinta/laatu-suhde on mielestämme hyvä.