Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Näitä tarvitset
2 x 300g suomustettua, nahallista siikafilettä
1 tl merisuolaa
0,5 tl sokeria
0,5 tl valkopippuria
0,5 tl kuivaa tilliä
1 tl voita
1 tl ruokaöljyä

Tee näin
Laita  mausteet mortteliin ja jauha ne hienoksi seokseksi. Leikkaa siikafileet sopiviksi paloiksi ja mausta kala.
Paista kala nopeasti kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa. Paista kalapalat ensi parin minuutin ajan nahkapuoli alaspäin, niin että nahasta tulee rapea ja että se saa kauniin ruskean värin. Käännä sitten kalanpalat ja paista vielä toista puolta muutaman kymmenen sekunnin ajan.

Rapsakka
siika

Näitä tarvitset
2 x 300g suomustettua, nahallista siikafilettä
1 tl merisuolaa
0,5 tl sokeria
0,5 tl valkopippuria
0,5 tl kuivaa tilliä
1 tl voita
1 tl ruokaöljyä

Tee näin
Laita  mausteet mortteliin ja jauha ne hienoksi seokseksi. Leikkaa siikafileet sopiviksi paloiksi ja mausta kala.
Paista kala nopeasti kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa. Paista kalapalat ensi parin minuutin ajan nahkapuoli alaspäin, niin että nahasta tulee rapea ja että se saa kauniin ruskean värin. Käännä sitten kalanpalat ja paista vielä toista puolta muutaman kymmenen sekunnin ajan.

Rapsakka
siika