Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

MYLLÄRIN
KUHAA

Ranskalainen merianturasta valmistettu Sôle Meunière muuntuu kotimaisen eränkävijän keittiössä kotoisaksi Myllärin kuhaksi. Ennen paistamista kala saa ylleen vehnäjauhohunnun. Reseptin muita salaisia aseita ovat kirkastettu voi sekä sitruunan ja persiljan makoisa liitto. Helppoa ja nopeaa, mutta silti herkullista.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, Kuvat: Sara Lähdesmäki

MYLLÄRIN
KUHAA

Ranskalainen merianturasta valmistettu Sôle Meunière muuntuu kotimaisen eränkävijän keittiössä kotoisaksi Myllärin kuhaksi. Ennen paistamista kala saa ylleen vehnäjauhohunnun. Reseptin muita salaisia aseita ovat kirkastettu voi sekä sitruunan ja persiljan makoisa liitto. Helppoa ja nopeaa, mutta silti herkullista.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, Kuvat: Sara Lähdesmäki