Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

3 tapaa kypsentää parsa

Keittäminen / hörystäminen
Mausta kiehuva vesi suolalla, sokerilla ja tilkalla sitruunamehua. Vihreä parsa kypsyy 5–7 minuutissa (alkukauden pikkuparsat jopa 2–3 minuutissa), älä ylikeitä! Valuta ja tarjoile välittömästi.

Grillaaminen
Valele parsat kauttaaltaan oliiviöljyllä ja ripottele suolaa niiden päälle. Grillaa 6–10 minuuttia välillä käännellen. Voit myös esikeittää parsoja edellisen ohjeen mukaisesti noin kolme minuuttia ja paistaa sitten grillissä tai parilassa pari minuuttia.

Paistaminen uunissa
Laita kuoritut parsat uunivuokaan yhteen kerrokseen, lorauta päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa. Valmista tulee 200-asteisessa uunissa vartissa.

Kypsensitpä parsan millä tavalla tahansa, sen jälkeen on aika rakentaa annos valmiiksi.  Leikkaa liha annospaloiksi ja kasaa ainekset salaattipedin päälle. Valuta vielä parsoille kirkastettua voita sekä paahdetun sitruunan mehua. Viimeistele sormisuolalla.

3 tapaa kypsentää parsa

Keittäminen / hörystäminen
Mausta kiehuva vesi suolalla, sokerilla ja tilkalla sitruunamehua. Vihreä parsa kypsyy 5–7 minuutissa (alkukauden pikkuparsat jopa 2–3 minuutissa), älä ylikeitä! Valuta ja tarjoile välittömästi.

Grillaaminen
Valele parsat kauttaaltaan oliiviöljyllä ja ripottele suolaa niiden päälle. Grillaa 6–10 minuuttia välillä käännellen. Voit myös esikeittää parsoja edellisen ohjeen mukaisesti noin kolme minuuttia ja paistaa sitten grillissä tai parilassa pari minuuttia.

Paistaminen uunissa
Laita kuoritut parsat uunivuokaan yhteen kerrokseen, lorauta päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa. Valmista tulee 200-asteisessa uunissa vartissa.

Kypsensitpä parsan millä tavalla tahansa, sen jälkeen on aika rakentaa annos valmiiksi.  Leikkaa liha annospaloiksi ja kasaa ainekset salaattipedin päälle. Valuta vielä parsoille kirkastettua voita sekä paahdetun sitruunan mehua. Viimeistele sormisuolalla.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA