Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Tee näin

Poista  kalvot paistista ja leikkaa liha kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot voissa  kuumalla pannulla. Laita paistetut lihat kannelliseen pataan. Mausta liha suolalla ja pippurilla sekä lisää vesi. Anna kiehua hiljaa kannen alla reilun tunnin. Kuori sipulit ja juurekset. Lisää sipulit halkaistuna pataan. Pilko myös juurekset ja lisää pataan. Anna kiehua vielä noin 30 minuuttia. Tarkista lihan ja juuresten kypsyys. Lisää tomaattisose ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku. Tarjoile palsternakka-perunamuusin kanssa.

Tee näin

Poista  kalvot paistosta ja leikkaa liha kuutioiksi. Ruskista liha voissa  kuumalla pannulla. Laita paistetut lihat kannelliseen pataan. Mausta liha suolalla ja pippurilla sekä lisää vesi. Anna kiehua hiljaa kannen alla reilun tunnin.Kuori sillä aikaa sipulit ja juurekset. Lisää sipulit halkaistuna pataan. Pilko myös juurekset ja lisää pataan.Anna kiehua vielä noin 30 minuuttia. Tarkista lihan ja juuresten kypsyys.Lisää tomaattisose ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku. Tarjoile palsternakka-perunamuusin kanssa.