Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

PILKILLÄ

Pilkillä on mukavaa ja turvallista, kunhan alla on jäätä riittävästi. Tässä alkutalven siianpilkintää ja samoja konsteja voi käyttää keväälläkin. 

Oli ollut pitkään ankeaa ja harmaata, vaan paistaa se päivä kaikuluotaimeenkin. Sää selkenee, pakastuu ja järvien pinta jäätyy. Rannoille ilmestyy jään paksuutta polkevia pilkkimiehiä ja ensimmäisten joukossa ovat mukana myös siian pilkkijät.

Teksti ja kuvat: Aki Tikkanen
 SIIKAA
PILKILLÄ
Teksti ja kuvat: Aki Tikkanen

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Kyllä on taas ihmistä koeteltu. Tihkusadetta. Lämmintä. Pimeää. Harmaata kuin pilkkimiehen mielessä sulan veden aikaan. Sellainenhan se on marraskuinen päivä hyvin pitkälti ollut. Vaan paistaa se päivä kaikuluotaimeenkin. Sää selkenee, pakastuu ja järvien pinta kuroutuu ohueen riitteeseen ja lopulta jäätyy. Rannoille ilmestyy jään paksuutta polkevia pilkkimiehiä ja ensimmäisten joukossa ovat mukana myös siian pilkkijät.

 SIIKAA