Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

Tee näin
Puhdista ja kuutioi ulkopaisti. Pieni pekoniviipaleet. Halkaise kuoritut salottisipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Puhdista ja pieni sienet.

Ruskista pekoni pannussa. Ruskista pekonirasvassa lihakuutiot pienissä erissä. Kumoa lihat pataan. Kiehauta rasvassa myös sipulit ja tomaattipyree ja kumoa pannuun. Huuhdo pannu pienellä tilkalla vettä ja kumoa pataan lihapalojen joukkoon. Lisää pataan punaviini, lihaliemi, sienet ja mausteet.

Anna hautua 175 asteisessa uunissa kannen alla noin 3 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä tai suolaa.

Tarjoa peurapata esimerkiksi lanttuperunapaistoksen kanssa.

Tee näin
Puhdista ja kuutioi ulkopaisti. Pieni pekoniviipaleet. Halkaise kuoritut salottisipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Puhdista ja pieni sienet.

Ruskista pekoni pannussa. Ruskista pekonirasvassa lihakuutiot pienissä erissä. Kumoa lihat pataan. Kiehauta rasvassa myös sipulit ja tomaattipyree ja kumoa pannuun. Huuhdo pannu pienellä tilkalla vettä ja kumoa pataan lihapalojen joukkoon. Lisää pataan punaviini, lihaliemi, sienet ja mausteet.

Anna hautua 175 asteisessa uunissa kannen alla noin 3 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä tai suolaa.

Tarjoa peurapata esimerkiksi lanttuperunapaistoksen kanssa.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA