Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

TAPAAN
JAPANILAISEEN

Hirvenliha saa japanilaisesta makumaailmasta aivan uuden twistin. Inkivääri tuo lihaan raikkaan ja kokonaan uudenlaisen maun, josta kulhon päälle paistettu kananmuna vie terävimmän kärjen. Kevyt ja herkullinen lihakulho tarjoillaan japanilaisittain valmistetun riisin kanssa.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

HIRVIKULHO

Hirvenliha saa japanilaisesta makumaailmasta aivan uuden twistin. Inkivääri tuo lihaan raikkaan ja kokonaan uudenlaisen maun, josta kulhon päälle paistettu kananmuna vie terävimmän kärjen. Kevyt ja herkullinen lihakulho tarjoillaan japanilaisittain valmistetun riisin kanssa.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

JAPANILAISEEN
TAPAAN

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

HIRVIKULHO