Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

 CRESCENT MOON  ALKUTALVESSA
LUMIKENKÄ
NORMIKELIN

Perinteisillä lumikengillä pääsee hyvinkin haastaviin paikkoihin umpihangessa, mutta yleensä niillä kuljetaan vähemmän haastavissa lumiolosuhteissa. Niihin perinteiset, pinta-alaltaan isot lumikengät ovat usein ylimitoitetut, hitaat ja kankeat. Amerikkalaisissa Cresent Moon Eva All-Foam -lumikengissä se on oivallettu.

Otimme Cresent Moonit käyttöömme viime kevätalvella ja teimme niistä silloin ensivaiheen koeajojutun. Tämän alkutalven aikana olemme todenneet, että ne ovat täysosuma vähälumisiin olosuhteisiin.

Teksti  ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti
 CRESCENT MOON  ALKUTALVESSA
LUMIKENKÄ
NORMIKELIN
Teksti  ja kuvat: Jahdissa&Kalassa-lehti

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Perinteisillä lumikengillä pääsee hyvinkin hankaliin paikkoihin, mutta yleensä lumikengillä kuljetaan vähemmän haastavissa lumiolosuhteissa. Niihin perinteiset, pinta-alaltaan isot lumikengät ovat usein ylimitoitetut, hitaat ja kankeat. Amerikkalaisissa Cresent Moon Eva All-Foam -lumikengissä se on oivallettu.

Otimme Cresent Moonit käyttöömme viime kevätalvella ja teimme niistä silloin koeajojutun. Tämän alkutalven aikana olemme todenneet, että ne ovat täysosuma vähälumisiin olosuhteisiin.