Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Kun kaali pehmenee ja kypsyy padassa, siitä irtoaa herkullista nestettä lihan ja kasvisten joukkoon. Siksi terveellistä ja kevyttä kaalta kannattaa käyttää padan täydeltä.

Lisää pataan vielä siirappia tuomaan makeutta ruokaan.

Anna kaalipadan porista ainakin tunnin ajan, jotta maut pääsevät esiin ja esimerkiksi porkkanat ehtivät karamellisoitua.

Jos padassa on mielestäsi liikaa nestettä, pääset siitä eroon riisiin avulla. Ripottele padan pinnalle tasaisesti puuroriisiä ja anna kypsyä.

Tarjoile kaalipata puolukkahillon sekä esimerkiksi suolakurkkuveneiden ja punajuuriviipaleiden kanssa.

Kun kaali pehmenee ja kypsyy padassa, siitä irtoaa herkullista nestettä lihan ja kasvisten joukkoon. Siksi terveellistä ja kevyttä kaalta kannattaa käyttää padan täydeltä.

Lisää pataan vielä siirappia tuomaan makeutta ruokaan.

Anna kaalipadan porista ainakin tunnin ajan, jotta maut pääsevät esiin ja esimerkiksi porkkanat ehtivät karamellisoitua.

Jos padassa on mielestäsi liikaa nestettä, pääset siitä eroon riisiin avulla. Ripottele padan pinnalle tasaisesti puuroriisiä ja anna kypsyä.

Tarjoile kaalipata puolukkahillon sekä esimerkiksi suolakurkkuveneiden ja punajuuriviipaleiden kanssa.