Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

KAALIPATA
HERKULLINEN

Jauhettu hirvenliha sopii mainiosti kaalipataan. Jos metsästysonni ei ole sattunut kohdalle, jauhettua hirvenlihaa saa varsinkin sesongin aikana myös hyvin varustelluista lihakaupoista. Hirvipatamme saa makunsa hyvin haudutetusta kaalista, karamellisoituneista porkkanoista, selleristä ja siirapista. Ja maku paranee, mitä pitempään pataa hauduttaa ja mitä useammin sitä lämmittää. Tarjoilemme pataa puolukkahillon kera.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

Jauhettu hirvenliha sopii mainiosti kaalipataan. Jos metsästysonni ei ole sattunut kohdalle, jauhettua hirvenlihaa saa varsinkin sesongin aikana myös hyvin varustelluista lihakaupoista. Hirvipatamme saa makunsa hyvin haudutetusta kaalista, karamellisoituneista porkkanoista, selleristä ja siirapista. Ja maku paranee, mitä pitempään pataa hauduttaa ja mitä useammin sitä lämmittää. Tarjoilemme pataa puolukkahillon kera.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

HERKULLINEN
KAALIPATA

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA