Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

MAKSAA
JUHLAVAA

Perinteinen, herkullinen maksakastike saa aivan uutta ryhtiä inkivääristä ja puolukkakarpalo hillosta. Jos metsästysonni on ollut myötä, kaupan ostomaksan sijaan pääsee valmistamaan tämän ruuan hirvenmaksasta. Jälkiruuaksi valmistimme niin ikään perinteisen leipäjuustopaistoksen uunissa.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

Perinteinen, herkullinen maksakastike saa aivan uutta ryhtiä inkivääristä ja puolukkakarpalo hillosta. Jos metsästysonni on ollut myötä, kaupan ostomaksan sijaan pääsee valmistamaan tämän ruuan hirvenmaksasta. Jälkiruuaksi valmistimme niin ikään perinteisen leipäjuustopaistoksen uunissa.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

JUHLAVAA
MAKSAA

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA