Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Tee näin

Ripottele kuhafileiden molemmille puolille suolaa ja pippuria. Jos haluat, niin kuhafileet voi leikata pienemmiksi paloiksi, jolloin niiden paistaminen on helpompaa.

Laita toiselle lautaselle tattarijauhoja ja toiselle lautaselle kananmunat, joiden rakenne on rikottu.

Kasta kalapalaset yksitellen kananmunassa. Kierittele palaset sen jälkeen tattarijauhossa.

Kuumenna voi pannulla kullanruskeaksi ja paista kuha pannulla nopeasti kullanruskeaksi parin minuutin ajan puoleltaan.

Koristele kala lopuksi tillillä ja tarjoile sitruunalohkojen ja Hasselbackan juuresten kera.

Tee näin

Ripottele kuhafileiden molemmille puolille suolaa ja pippuria. Jos haluat, niin kuhafileet voi leikata pienemmiksi paloiksi, jolloin niiden paistaminen on helpompaa.

Laita toiselle lautaselle tattarijauhoja ja toiselle lautaselle kananmunat, joiden rakenne on rikottu.

Kasta kalapalaset yksitellen kananmunassa. Kierittele palaset sen jälkeen tattarijauhossa.

Kuumenna voi pannulla kullanruskeaksi ja paista kuha pannulla nopeasti kullanruskeaksi parin minuutin ajan puoleltaan.

Koristele kala lopuksi tillillä ja tarjoile sitruunalohkojen ja Hasselbackan juuresten kera.