Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

KUHAA
JUUREVAA

Sadonkorjuun parhaat maut – punajuuri, nauris, lanttu ja palsternakka – pääsevät lautaselle tattarijauhoissa leivitettyjen ja voissa paistettujen kuhafileiden kanssa. Juurekset valmistetaan lempeästi pitkällä kaavalla Hasselbackan tyyliin ja aateloidaan parmesaaniraasteella.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

Sadonkorjuun parhaat maut – punajuuri, nauris, lanttu ja palsternakka – pääsevät lautaselle tattarijauhoissa leivitettyjen ja voissa paistettujen kuhafileiden kanssa. Juurekset valmistetaan lempeästi pitkällä kaavalla Hasselbackan tyyliin ja aateloidaan parmesaaniraasteella.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

JUUREVAA
KUHAA

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA