Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

NUOTIOLLA
LOHIKEITTO

Ranskalaisen lohikeiton kiehtova maku tulee muun muassa fenkolista, oliiveista ja laakerinlehdestä. Keiton tomaatinpunainen väri ei kalvennut, vaikka se valmistettiin perisuomalaisesti nuotiolla. Mukaan saatiin ripaus savun aromia. Jälkiruoaksi tarjoiltiin perinteiset muurinpohjalätyt raikkaiden marjojen ja kermavaahdon kanssa.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

RANSKALAINEN

Ranskalaisen lohikeiton kiehtova maku tulee muun muassa fenkolista, oliiveista ja laakerinlehdestä. Keiton tomaatinpunainen väri ei kalvennut, vaikka se valmistettiin perisuomalaisesti nuotiolla. Mukaan saatiin ripaus savun aromia. Jälkiruoaksi tarjoiltiin perinteiset muurinpohjalätyt raikkaiden marjojen ja kermavaahdon kanssa.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

LOHIKEITTO
NUOTIOLLA

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA

RANSKALAINEN