Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

KESÄPÄIVÄN ATERIA
FIINIMPI

Poron sisä- ja ulkofilee suorastaan sulaa suussa ennen kuin sen ehtii nielaista. Lihan hieno ja herkkä maku sopii täydellisesti arvokkaampaankin juhlaan. Valmistimme poron rinnalle Provencen perunat ja punaviinikastikkeen. Jälkiruokana kesäpäivän hienommalla aterialla nautimme kesäisen kuningatarmarjapiiraan kahvin kera.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

Poron sisä- ja ulkofilee suorastaan sulaa suussa ennen kuin sen ehtii nielaista. Lihan hieno ja herkkä maku sopii täydellisesti arvokkaampaankin juhlaan. Valmistimme poron rinnalle Provencen perunat ja punaviinikastikkeen. Jälkiruokana kesäpäivän hienommalla aterialla nautimme kesäisen kuningatarmarjapiiraan kahvin kera.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

FIINIMPI
KESÄPÄIVÄN ATERIA

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA