Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Katkarapuleipä
(6 annosta)

Näitä tarvitset
360 g isoja pakastekatkarapuja
2 prk crème fraîchea
1 dl majoneesia
1 dl hienonnettua tilliä
1 dl hienonnettua ruohosipulia
1 rkl Dijon sinappia
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
5 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
Koristeluun:
100 g kirjolohen, siian tai muikun mätiä
sitruunalohkoja
tilliä

Tee näin
Sulata katkaravut ja valuta ne huolellisesti. Valuta myös mäti.
Sekoita ranskankermaan majoneesi ja katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet. Sekoita huolellisesti.
Paahda leivät ja lusikoi katkarapuseos leiville. Lisää päälle mäti.
Koristele sitruunalla ja tillillä.

LISÄÄ JUTTUA  RULLAMALLA

Katkarapuleipä
(6 annosta)

Näitä tarvitset
360 g isoja pakastekatkarapuja
2 prk crème fraîchea
1 dl majoneesia
1 dl hienonnettua tilliä
1 dl hienonnettua ruohosipulia
1 rkl Dijon sinappia
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
5 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
Koristeluun:
100 g kirjolohen, siian tai muikun mätiä
sitruunalohkoja
tilliä

Tee näin
Sulata katkaravut ja valuta ne huolellisesti. Valuta myös mäti.
Sekoita ranskankermaan majoneesi ja katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet. Sekoita huolellisesti.
Paahda leivät ja lusikoi katkarapuseos leiville. Lisää päälle mäti.
Koristele sitruunalla ja tillillä.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA