Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

KALASTAJAN KESÄ-
HERKKUA

Kesäjuhlien alkupalana tarjoilemme tanskalaistyyppiset katkarapuleivät. Pääruuaksi paistamme Myllärin siikafileitä, joita höystämme sitruunalla, persiljalla ja kapriksilla. Erityisesti siian ja kapriksen hieno makujen harmonia herkistää vaativankin herkkusuun. Ei siis olekaan mikään ihme, että suomalaista makean veden villikalaa arvostetaan jo maailmallakin.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

Kesäjuhlien alkupalana tarjoilemme tanskalaistyyppiset katkarapuleivät. Pääruuaksi paistamme Myllärin siikafileitä, joita höystämme sitruunalla, persiljalla ja kapriksilla. Erityisesti siian ja kapriksen hieno makujen harmonia herkistää vaativankin herkkusuun. Ei siis olekaan mikään ihme, että suomalaista makean veden villikalaa arvostetaan jo maailmallakin.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, kuvat: Sara Lähdesmäki

HERKKUA
KALASTAJAN KESÄ-

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA