Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Vaistoperunat
katso vaistoperunoiden ohje tästä

Rosmariiniporkkanat
Näitä tarvitset
4 porkkanaa
tuoreita rosmariinin oksia
nokare voita

Tee näin
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat sopiviksi palasiksi. Kun porkkapalasia leikatessa porkkanaa pyöräyttää aina ennen veitsenpainallusta parikymmentä astetta, juurekseen saa paljon makupintaa.

Kuumenna pannu, sulata voi ja lisää porkkananpalat pannulle. Lisää myös rosmariininoksia. Paistele porkkanoita parikymmentä minuuttia.

Ruokajuomaksi sopii aina vesi. Meillä aterian kruunasi lasillinen toscanalaista Podere Forten Guardiavigna –punaviiniä.

Tällä aterialla on herkullisuustakuu, hyvää ruokahalua!

Vaistoperunat
katso vaistoperunoiden ohje tästä

Rosmariiniporkkanat
Näitä tarvitset
4 porkkanaa
tuoreita rosmariinin oksia
nokare voita

Tee näin
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat sopiviksi palasiksi. Kun porkkapalasia leikatessa porkkanaa pyöräyttää aina ennen veitsenpainallusta parikymmentä astetta, juurekseen saa paljon makupintaa.

Kuumenna pannu, sulata voi ja lisää porkkananpalat pannulle. Lisää myös rosmariininoksia. Paistele porkkanoita parikymmentä minuuttia.

Ruokajuomaksi sopii aina vesi. Meillä aterian kruunasi lasillinen toscanalaista Podere Forten Guardiavigna –punaviiniä.

Tällä aterialla on herkullisuustakuu, hyvää ruokahalua!