Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

JUHLAPÖYDÄN
KAURISTA

Tässä lehdessä on juttu jahdista, josta saimme mukaamme kilokaupalla upeaa kauriin lihaa.

Uuras jahtikokkimme käsitteli ruhon saalista arvostaen ja otti talteen kaiken arvokkaan, herkullisen lihan. Mitään ei hukattu: jänteitä ja muita ruhon roippeita hän keitteli tuntikausia ja sai aikaiseksi maukkaan liemen kastikkeen pohjaksi.

Kulmapaistin hän esikypsensi suolavedessä ja savusti sen sähkösavustimessa alkupalojen suussa sulavan pehmeäksi ainekseksi. Kaksi ulkofilettä metsästäjämme marinoi huolellisesti ja paistoi taidolla pääruuaksi. Valmistimme kauriista juhlavan ja suorastaan häkellyttävän herkullisen aterian. Raatimme antoi sille täydet kymmenen pistettä.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, 
kuvat: Sara Lähdesmäki

Tässä lehdessä on juttu jahdista, josta saimme mukaamme kilokaupalla upeaa kauriin lihaa.

Uuras jahtikokkimme käsitteli ruhon saalista arvostaen ja otti talteen kaiken arvokkaan, herkullisen lihan. Mitään ei hukattu: jänteitä ja muita ruhon roippeita hän keitteli tuntikausia ja sai aikaiseksi maukkaan liemen kastikkeen pohjaksi.

Kulmapaistin hän esikypsensi suolavedessä ja savusti sen sähkösavustimessa alkupalojen suussa sulavan pehmeäksi ainekseksi. Kaksi ulkofilettä metsästäjämme marinoi huolellisesti ja paistoi taidolla pääruuaksi. Valmistimme kauriista juhlavan ja suorastaan häkellyttävän herkullisen aterian. Raatimme antoi sille täydet kymmenen pistettä.

Teksti: Jahdissa&Kalassa, 
kuvat: Sara Lähdesmäki

KAURISTA
JUHLAPÖYDÄN

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA SIVULLA