Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.

Karttaselain

Kartta latautuu nopeasti ja on ulkoasultaan asiallinen. Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään. Oman paikan saa myös piilotettua näkyvistä niin halutessaan. 

Ilmaiseen versioon kuuluu Syvyskartta I-tason kartta, joka riittää kalastukseen hyvin, mutta paikannus toimii ainoastaan online-tilassa: tästä sovellus muistuttaa tasaisin väliajoin ja siirtyy automaattisesti  offline-tilaan, jolloin oman sijainnin seuraaminen ei ole enää mahdollista. Syvyyskartta II-tason käyttäminen ja karttojen lataaminen muistiin vaatii Plus-sopimuksen.

Niinivesi-vesistö haulla löytyy ainoastaan yksi vesistö (Rautalampi), mutta ei hakemaamme (Äänekoski) jota ei tarjota edes vaihtoehdoksi. Niiniveden (Äänekoski) syvyyskäyrät löytyvät kuitenkin hyvin, kun näytölle siirtää ko vesistön kartan.

Maastokartat

Kartta latautuu nopeasti, mutta on ulkoasultaan karuhko. Merellä syvyys merkintöjen fontti on hankalasti luettavissa ja varsinaiset käyrät puuttuvat lähes kokonaan: syvyyskäyrästö on käytännössä numeromatriisi.  Sisävesistön syvyyskartasto on laadukas ja tarkka.

 Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään ja täyttämällä halutut tiedot. Sovellukseen on mahdollista luoda omia ryhmiä esimerkiksi talvi- ja kesäkalastukseen ja vaikka eri lajeille. Halutun ryhmän voi kätevästi ottaa näytölle tai sitten piilottaa: tämä on kätevää, mikäli ei halua, että kesäkalastuksen aikana näyttö täyttyy parhaista pilkkipaikoista. Offline karttojen käyttäminen onnistuu kirjautumalla sovelluksen käyttäjäksi. Ottipaikkoja voi myös siirtää ryhmien välillä. 

Merialueen syvyyskäyrät saa näkyviin, kun valitsee näytölle Merikartta-tason. Sisävesien syvyyskäyrät saa näkyviin kun valitsee Peruskartta-tason.

Paikanhaku löytää useita Niiniveteen liittyviä vaihtoehtoja, joita voi esikatsella näytön alareunan pienestä kartasta valitsemalla halutun paikan.

LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

Niinivesi haulla löytyy vain yksi vesistö."


"

Karttaselain

Kartta latautuu nopeasti ja on ulkoasultaan asiallinen. Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään. Oman paikan saa myös piilotettua näkyvistä niin halutessaan. Ilmaiseen versioon kuuluu Syvyskartta I-tason kartta, joka riittää kalastukseen hyvin, mutta paikannus toimii ainoastaan online-tilassa: tästä sovellus muistuttaa tasaisin väliajoin ja siirtyy automaattisesti  offline tilaaan, jolloin oman sijainnin seuraaminen ei ole enää mahdollista. Syvyyskartta II-tason käyttäminen ja karttojen lataaminen muistiin vaatii Plus-sopimuksen.

Niinivesi-vesistö haulla löytyy ainoastaan yksi vesistö (Rautalampi) mutta ei hakemaamme (Äänekoski) jota ei tarjota edes vaihtoehdoksi. Niiniveden (Äänekoski) syvyyskäyrät löytyvät kuitenkin hyvin, kun näytölle siirtää ko vesistön kartan.Maastokartat

Kartta latautuu nopeasti, mutta on ulkoasultaan karuhko. Merellä syvyys merkintöjen fontti on hankalasti luettavissa ja varsinaiset käyrät puuttuvat lähes kokonaan: syvyyskäyrästö on käytännössä numeromatriisi.  Sisävesistön syvyyskartasto on laadukas ja tarkka. Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään ja täyttämällä halutut tiedot. Sovellukseen on mahdollista luoda omia ryhmiä esimerkiksi talvi- ja kesäkalastukseen ja vaikka eri lajeille. Halutun ryhmän voi kätevästi ottaa näytölle tai sitten piilottaa: tämä on kätevää, mikäli ei halua, että kesäkalastuksen aikana näyttö täyttyy parhaista pilkkipaikoista. Offline karttojen käyttäminen onnistuu kirjautumalla sovelluksen käyttäjäksi. Ottipaikkoja voi myös siirtää ryhmien välillä. HUOM! Merialueen syvyyskäyrät saa näkyviin, kun valitsee näytölle Merikartta-tason. Sisävesien syvyyskäyrät saa näkyviin kun valitsee Peruskartta-tason.

Paikanhaku löytää useita Niiniveteen liittyviä vaihtoehtoja, joita voi esikatsella näytön alareunan pienestä kartasta valitsemalla halutun paikan.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA