Karttaselain

Kartta latautuu nopeasti ja on ulkoasultaan asiallinen. Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään. Oman paikan saa myös piilotettua näkyvistä niin halutessaan. 

Ilmaiseen versioon kuuluu Syvyskartta I-tason kartta, joka riittää kalastukseen hyvin, mutta paikannus toimii ainoastaan online-tilassa: tästä sovellus muistuttaa tasaisin väliajoin ja siirtyy automaattisesti  offline-tilaan, jolloin oman sijainnin seuraaminen ei ole enää mahdollista. Syvyyskartta II-tason käyttäminen ja karttojen lataaminen muistiin vaatii Plus-sopimuksen.

Niinivesi-vesistö haulla löytyy ainoastaan yksi vesistö (Rautalampi), mutta ei hakemaamme (Äänekoski) jota ei tarjota edes vaihtoehdoksi. Niiniveden (Äänekoski) syvyyskäyrät löytyvät kuitenkin hyvin, kun näytölle siirtää ko vesistön kartan.

Maastokartat

Kartta latautuu nopeasti, mutta on ulkoasultaan karuhko. Merellä syvyys merkintöjen fontti on hankalasti luettavissa ja varsinaiset käyrät puuttuvat lähes kokonaan: syvyyskäyrästö on käytännössä numeromatriisi.  Sisävesistön syvyyskartasto on laadukas ja tarkka.

 Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään ja täyttämällä halutut tiedot. Sovellukseen on mahdollista luoda omia ryhmiä esimerkiksi talvi- ja kesäkalastukseen ja vaikka eri lajeille. Halutun ryhmän voi kätevästi ottaa näytölle tai sitten piilottaa: tämä on kätevää, mikäli ei halua, että kesäkalastuksen aikana näyttö täyttyy parhaista pilkkipaikoista. Offline karttojen käyttäminen onnistuu kirjautumalla sovelluksen käyttäjäksi. Ottipaikkoja voi myös siirtää ryhmien välillä. 

Merialueen syvyyskäyrät saa näkyviin, kun valitsee näytölle Merikartta-tason. Sisävesien syvyyskäyrät saa näkyviin kun valitsee Peruskartta-tason.

Paikanhaku löytää useita Niiniveteen liittyviä vaihtoehtoja, joita voi esikatsella näytön alareunan pienestä kartasta valitsemalla halutun paikan.

LISÄÄ JUTTUA RULLAAMALLA

Niinivesi haulla löytyy vain yksi vesistö."


"

Karttaselain

Kartta latautuu nopeasti ja on ulkoasultaan asiallinen. Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään. Oman paikan saa myös piilotettua näkyvistä niin halutessaan. Ilmaiseen versioon kuuluu Syvyskartta I-tason kartta, joka riittää kalastukseen hyvin, mutta paikannus toimii ainoastaan online-tilassa: tästä sovellus muistuttaa tasaisin väliajoin ja siirtyy automaattisesti  offline tilaaan, jolloin oman sijainnin seuraaminen ei ole enää mahdollista. Syvyyskartta II-tason käyttäminen ja karttojen lataaminen muistiin vaatii Plus-sopimuksen.

Niinivesi-vesistö haulla löytyy ainoastaan yksi vesistö (Rautalampi) mutta ei hakemaamme (Äänekoski) jota ei tarjota edes vaihtoehdoksi. Niiniveden (Äänekoski) syvyyskäyrät löytyvät kuitenkin hyvin, kun näytölle siirtää ko vesistön kartan.Maastokartat

Kartta latautuu nopeasti, mutta on ulkoasultaan karuhko. Merellä syvyys merkintöjen fontti on hankalasti luettavissa ja varsinaiset käyrät puuttuvat lähes kokonaan: syvyyskäyrästö on käytännössä numeromatriisi.  Sisävesistön syvyyskartasto on laadukas ja tarkka. Oman ottipaikan lisääminen onnistuu helposti painamalla näyttöä sormella pitkään ja täyttämällä halutut tiedot. Sovellukseen on mahdollista luoda omia ryhmiä esimerkiksi talvi- ja kesäkalastukseen ja vaikka eri lajeille. Halutun ryhmän voi kätevästi ottaa näytölle tai sitten piilottaa: tämä on kätevää, mikäli ei halua, että kesäkalastuksen aikana näyttö täyttyy parhaista pilkkipaikoista. Offline karttojen käyttäminen onnistuu kirjautumalla sovelluksen käyttäjäksi. Ottipaikkoja voi myös siirtää ryhmien välillä. HUOM! Merialueen syvyyskäyrät saa näkyviin, kun valitsee näytölle Merikartta-tason. Sisävesien syvyyskäyrät saa näkyviin kun valitsee Peruskartta-tason.

Paikanhaku löytää useita Niiniveteen liittyviä vaihtoehtoja, joita voi esikatsella näytön alareunan pienestä kartasta valitsemalla halutun paikan.

JUTTU JATKUU SEURAAVALLA AUKEAMALLA

Lisätietoja

Jahdissa&Kalassa on ilmainen, korkealuokkainen outdoor-media netissä. Lukeminen on helppoa ja täysin vapaata - ei rekisteröitymistä tai sitoutumista!

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@jahdissa.fi tai lähettää yksityisviestin Facebookissa @jahdissakalassa. Toimituksellisissa asioissa voit soittaa Jussi Lähdesmäelle 040 8291603. Kaupallisissa asioissa sinua palvelee Jari Nivala 050 3854369.
Please enter your name
Please enter a correct e-mail address
Please enter a comment
Thank you! Your message has been sent.
Something went wrong while submitting the form. Try again.

Jaa kaverille

Forward this page by e-mail or share it directly on social media.

Hae tästä julkaisusta

Lisää hakusanoja sivun löytämiseksi tästä julkaisusta.
Minimal length to search is 3 characters

Jahdissa&Kalassa

Jahdissa&Kalassa vie sinut upein kuvin ja ammattikirjoittajien jutuin sinne, missä haluaisit olla - metsästämässä, kalassa, erästelemässä tai ulkoilemassa. Olemme luettavissasi missä ja milloin tahansa.
Fullscreen